viernes, 29 de mayo de 2015

TALLER D'IDIOMES 2015



Els tallers de conversa en anglès es realitzaran a Alacant, Elx, València i Castelló i tindran una durada de 15 hores. Les classes es realitzaran en anglès i seran principalment exercicis orals i escrits sobre temes relacionats amb situacions quotidianes. Els participants, a més de reforçar coneixements, aprendran a utilitzar les expressions més comunes, ampliaran vocabulari i milloraran la pronunciació, l'entonació, la comprensió auditiva i l'expressió oral.

PER A JOVES 
Els caps de setmana d'immersió lingüística en anglès per a joves es realitzaran en els albergs de l'IVAJ.GVAJOVE d'Alacant, Alborache i Benicàssim durant diversos caps de setmana al llarg de l'any.Amb aquesta activitat es pretén reforçar l'aprenentatge pràctic i oral de l'idioma anglés. Un dels aspectes fonamentals dels programes d'immersió, és la participació dels estudiants per a progressar en el seu aprenentatge, alhora que prenen confiança i gaudeixen de la utilització de l'idioma.
PER A PROFESSORS 
Els caps de setmana d'immersió lingüística en anglès per a professors, es duran a terme en els albergs de l'IVAJ.GVAJOVE d'Alacant, Alborache i Benicàssim i estaran oberts a professors d'ensenyament primari o secundària en actiu. S'enfocaran a una utilització pràctica de l'idioma en l'aula, per a millorar l'expressió, fluïdesa oral, el vocabulari i en definitiva, l'enriquiment lingüístic del professorat en anglès.


 Els caps de setmana d'immersió lingüística en francès i alemany tindran lloc en els albergs de l'IVAJ.GVAJOVE d'Alborache i Moraira-Teulada, el primer al maig i el segon a l'octubre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario